Početna Stranica
hotel avala beograd hotel avala beograd belgrade serbia hotel Hotel Belgrade serbia Serbia Hotel Avala resortSerbia resort avala hotelresort belgradeHotel avalaSerbia belgrade hotel avala
Usluge

Avala je idealno mesto za održavanje raznih skupova kako privatnog tako i poslovnog karaktera.

Zahvaljujući predivnom ambijentu Avala je idealno mesto za održavanje raznih proslava, banketa, koktela, svadbi i venčanja a takođe je spreman da ispoštuje sve zahteve poslovnih manifestacija kao što su kongresi i seminari.

Ukoliko se odlučite da izaberete hotel Avalu za domaćina nekog od vaših događaja na raspolaganju Vam je jedna velika sala za 130 osoba kao i dve manje za po 40 osoba. Pored toga na raspolaganju Vam se nalaze i sale pod otvorenim nebom (balkoni) za 600 osoba + dve manje za po 200 + jedna za 50 osoba.

Takođe bi smo Vam ponudili i usluge kateringa odnosno uslužnog spremanja, dostave i posluživanja hrane i pića. Naš katering tim je u mogućnosti da opskrbi i usluži preko 1200 Vaših zvanica!!!

Naša dugogodišnja tradicija i veliko znanje u oblasti ugostiteljstva Vam je garancija da će svi Vaši zahtevi biti ispoštovani na najbolji mogući način.


Banketi kokteliKokteli partyVencanja svadbeSvadbe vencanjaseminariSeminari
Pogledajte bolje restoran srpske nacionalne kuhinje - VUKPosetite Motel 1000RužaPosetite Italijanski restoran PePen
Početna Stranica | o nama | Usluge | Smestaj | Restoran | O Planini Avali| Rezervacije
I have received my Replica Watches UK, which is fine, but I need to alter the replica watches uk of the metal strap, or it is of no use. It is much larger than you stated in my question regarding replica watches uk. You stated 20cm, but it is much larger. Can you give me rolex replica sale as to how to reduce the size, or do I need to return replica rolex ? I do hope this will not be a replica watches uk, as I like the watch, and I am really pleased with the Swiss Replica Watches I purchased from you last replica watches.